Assistant Store Manager

Solliciteer nu

Assistant Store Manager

Voor onze store in Leuven zoeken wij een enthousiaste Assistant Store Manager.

Full-time · Leuven

Als Assistant Store Manager bouw je mee aan het behalen van de organisatiedoelstellingen op het gebied van omzet, bedrijfsresultaat, continuïteit en groei. 

Dit doe je niet alleen, maar met een gemotiveerd en betrokken team dat jij als drijvende kracht met veel passie en toewijding inspireert op de vloer. Sterker nog: als Assistant Store Manager werk jij 100% mee op de vloer en fungeer je als een echt voorbeeld voor jouw collega's.

Dit alles vanuit onze missie om voor onze klanten én onze collega's een wereld te creëren waarin iedereen zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelt. Het is jouw passie om het talent van ieder teamlid te ontdekken en daardoor samen de beste resultaten te halen. 

Jouw verantwoordelijkheden

Jij assisteert de Store Manager en de Area Manager bij:

 • Het behalen van de KPI's en omzetdoelstellingen;

 • Het stimuleren van de verkoop door het waarborgen van een uitstekende klantenservice;

 • Het verzorgen van een professionele etalage-, entree- en storepresentatie;

 • Het doorvoeren van promoties in de store en jouw team hier goed over informeren;

 • Je ondersteunt de Store Manager bij de uitvoering van de administratieve werkzaamheden van de store, de uitvoering van een correct voorraadbeheer, het onderhoud van het gebouw, de inventaris en veiligheid van de medewerkers. Ook support je de Store Manager bij de uitvoering van de taken richting de medewerkers in het team, zoals het voorbereiden en opvolgen van de roosters, het motiveren en begeleiden van het team.

Jouw kennis en ervaring

 • Je hebt relevante werkervaring, bij voorkeur binnen de retail in de rol van Assistant Store Manager;
 • Je bent representatief en je hebt, net als jouw team, een verzorgde uitstraling;
 • Je weet je als een ware oplossingsgerichte inspirator van het team op te stellen;
 • Je ervaart het als een uitdaging om te werken met KPI's, je weet hoe je het team hierop kunt aanmoedigen;
 • Je werkt met een grote mate van zelfstandigheid, je hebt een flexibele instelling en een hands-on mentaliteit;
 • Je staat positief in het leven, communiceert helder, geeft het goede voorbeeld en weet als onderdeel van het team met jouw kennis te inspireren;
 • Je bent flexibel inzetbaar (o.a. in de avonden en weekenden), want onze stores hanteren ruime openingstijden om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse (Vlaamse) en bij voorkeur ook de Franse taal.

Dit heeft Douglas jou te bieden

 • Een uitdagende en dynamische functie binnen een toonaangevende retailer in de beautybranche;

 • Een inspirerende werkomgeving waarin je de mogelijkheid hebt om samen met het bedrijf door te groeien;

 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, personeelskorting en een mooie bonusregeling;

 • Continu bezig zijn met het ontwikkelen van jouw persoonlijke skills en leerdoelen. Dit doen wij al coachend op de vloer, maar ook door je verschillende (online) trainingen te laten volgen via de Douglas Academy en onze eigen learning app. Dit sluit naadloos aan bij de Douglas-waarden: moed om te groeien, passie voor je vak, waardering uitspreken naar elkaar, toegewijd zijn aan de resultaten en eigenaar van je eigen ontwikkeling.

Over Douglas

Douglas, de meest toonaangevende ‘beauty destination’ in Europa, is inmiddels al ruim 200 jaar een begrip. Met een online assortiment van meer dan 100.000 producten, ruim 18.000 medewerkers en meer dan 1.850 fysieke winkels binnen Europa, is Douglas continue in beweging. Professionele en klantvriendelijke teams en de mooiste merken in aantrekkelijke en moderne stores, maken dat Douglas zich blijft onderscheiden in de wereld van parfum, make-up, skincare en haircare.

Onze missie 'Make life more beautiful.': Dat doen we door ieder individu te waarderen en te helpen om tot bloei te komen. Want zo maken we ieders leven mooier. Samen met onze collega’s in de stores, op het hoofdkantoor in Nijmegen en op het distributiecentrum in Oldenzaal geven we daarom invulling aan de volgende drie kernwaarden:

‘Passion’: Wij hebben een passie voor mensen & beauty en het bieden van de beste service.

‘Appreciation’: Wij waarderen ieders unieke persoonlijkheid en inzet, waarbij wij als één team samenwerken.

‘Ownership’: Wij nemen verantwoordelijkheid om gezamenlijke resultaten te behalen en willen elke dag beter worden.

Wij zijn voortdurend op zoek naar talenten die zich herkennen in onze missie en waarden. Hebben we een match? Dan binden wij je graag langdurig aan onze organisatie. Wij begeleiden jou in je verdere ontwikkeling. Dit blijven wij doen tijdens je carrière. Bij Douglas weet je waar je aan toe bent, wat je van ons mag verwachten en wat wij van jou kunnen verwachten.

Solliciteer op deze functie

Wij geloven dat diversiteit in onze teams bijdraagt aan een goede kwaliteit van onze dienstverlening. We moedigen je aan om op deze functie te solliciteren ongeacht jouw achtergrond, identiteit of beperkingen. Mocht je extra voorzieningen nodig hebben om de sollicitatieprocedure voor jou te vergemakkelijken, geef dat dan bij ons aan.

Heb je nog vragen over de functie van Assistant Store Manager voor onze store in Leuven? Neem dan contact op met de afdeling HR. Dat kan door te bellen naar het telefoonnummer: 0031 (0)24 351 51 51.