Beauty Advisor

Solliciteer nu

Beauty Advisor

Voor onze store in Shopping Waasland zoeken wij enthousiaste Beauty Advisors.

Full-time / Part-time · Sint Niklaas (Shopping Waasland)

Douglas heeft letterlijk de mooiste baan voor jou! Want als Beauty Advisor ben je, samen met je collega’s, het visitekaartje en het aanspreekpunt voor onze klanten. Met jouw liefde voor beauty en cosmetica voel je je al snel thuis bij ons. Ook weet je onze klanten telkens een ware beleving te bieden. Uiteraard geef je professioneel en passend advies. Verder weet je door jouw passie en productkennis onze producten op deskundige wijze te verkopen. 

Jouw verantwoordelijkheden

 • Je krijgt energie van klantcontact: je benadert onze klanten actief en adviseert hen over cosmetica-, huidverzorgings- en geurproducten op basis van hun behoeften en wensen;

 • Je creëert een gastvrije en inspirerende winkelomgeving en je bent commercieel sterk;

 • Je zorgt ervoor dat onze klanten de store blij verlaten en dat ze snel weer terugkomen;

 • Je werkt actief met onze wisselende marketingactiviteiten en ziet targets als een uitdaging;

 • Je schakelt makkelijk tussen verkoop en andere taken op de vloer;

 • Je neemt actief deel aan trainingen en blijft op de hoogte van nieuwe producten en ontwikkelingen in de industrie.

Jouw kennis en ervaring

 • Je bent toegewijd, initiatiefrijk en klantvriendelijk;
 • Je bent enthousiast en hebt een verzorgde, representatieve uitstraling;
 • Je hebt affiniteit met cosmetica, werkervaring op dit gebied is een pré;
 • Je bent flexibel inzetbaar (o.a. in de avonden en weekenden), want onze stores hanteren ruime openingstijden om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse (Vlaamse) en bij voorkeur ook de Franse taal.

Dit heeft Douglas jou te bieden

 • Een uitdagende en dynamische functie binnen een toonaangevende retailer in de beautybranche;

 • Een inspirerende werkomgeving waarin je de mogelijkheid hebt om samen met het bedrijf door te groeien;

 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden inclusief personeelskorting;

 • Continu bezig zijn met het ontwikkelen van jouw persoonlijke skills en leerdoelen. Dit doen wij al coachend op de vloer, maar ook door je verschillende (online) trainingen te laten volgen via de Douglas Academy en onze eigen learning app. Dit sluit naadloos aan bij de Douglas-waarden: moed om te groeien, passie voor je vak, waardering uitspreken naar elkaar, toegewijd zijn aan de resultaten en eigenaar van je eigen ontwikkeling. 

Over Douglas

Douglas, de meest toonaangevende ‘beauty destination’ in Europa, is inmiddels al ruim 200 jaar een begrip. Met een online assortiment van meer dan 100.000 producten, ruim 18.000 medewerkers en meer dan 1.850 fysieke winkels binnen Europa, is Douglas continue in beweging. Professionele en klantvriendelijke teams en de mooiste merken in aantrekkelijke en moderne stores, maken dat Douglas zich blijft onderscheiden in de wereld van parfum, make-up, skincare en haircare.

Onze missie 'Make life more beautiful.': Dat doen we door ieder individu te waarderen en te helpen om tot bloei te komen. Want zo maken we ieders leven mooier. Samen met onze collega’s in de stores, op het hoofdkantoor in Nijmegen en op het distributiecentrum in Oldenzaal geven we daarom invulling aan de volgende drie kernwaarden:

‘Passion’: Wij hebben een passie voor mensen & beauty en het bieden van de beste service.

‘Appreciation’: Wij waarderen ieders unieke persoonlijkheid en inzet, waarbij wij als één team samenwerken.

‘Ownership’: Wij nemen verantwoordelijkheid om gezamenlijke resultaten te behalen en willen elke dag beter worden.

Wij zijn voortdurend op zoek naar talenten die zich herkennen in onze missie en waarden. Hebben we een match? Dan binden wij je graag langdurig aan onze organisatie. Vanaf het begin helpen wij met je ontwikkeling. Dit blijven wij doen tijdens je carrière. Bij Douglas weet je waar je aan toe bent, wat je van ons mag verwachten en wat wij van jou kunnen verwachten.

Want to join Team Douglas? 

Aarzel dan niet, solliciteer en kom werken bij Douglas! We hebben altijd een plekje voor je vrij in ons team. Samen gaan we uitdagingen aan en vooral heel veel successen vieren.

Heb je nog vragen over de functie van Beauty Advisor voor onze store in Shopping Waasland? Neem dan contact op met de afdeling HR. Dat kan door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 0031 (0)24 351 51 51.