Senior Beauty Expert

Solliciteer nu

Senior Beauty Expert

Voor onze store in Leuven zoeken wij enthousiaste Senior Beauty Experts.

Full-time / Part-time · Leuven

Als Senior Beauty Expert vervul je een belangrijke en veelzijdige rol in onze store. Met jouw expertise bied je professioneel en passend advies. Ook kun je onze beauty producten op deskundige wijze verkopen. Je weet klanten langdurig aan ons te binden. Zo halen we samen onze omzetdoelen. Maar jouw rol gaat verder dan dat, want als senior ben je een waar voorbeeld voor je collega’s!

Jouw verantwoordelijkheden

 • Je weet jouw kennis en enthousiasme aan het team over te brengen; 

 • Je ondersteunt leidinggevenden bij het behalen van de resultaten in de store samen met jullie team;

 • Rustig of druk: je bent altijd bezig om de klantgerichtheid te verbeteren; 

 • Je zet je non-stop in om iedere klant een totaalbeleving bij Douglas te geven; 

 • Je bent commercieel sterk en werkt actief met onze wisselende marketingactiviteiten (zo schakel je makkelijk tussen verkoop en andere ondersteunende taken);

 • Jij laat iedere dag met trots zien waar Douglas voor staat!

Jouw kennis en ervaring

 • Je bent toegewijd, initiatiefrijk en klantvriendelijk;
 • Je bent enthousiast en hebt een verzorgde, representatieve uitstraling;
 • Je hebt gedegen product- en vakkennis op het gebied van parfum, skincare, make-up en haircare;
 • Je hebt al enkele jaren aantoonbare werkervaring in de cosmeticabranche;
 • Je bent flexibel inzetbaar (o.a. in de avonden en weekenden), want onze stores hanteren ruime openingstijden om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse (Vlaamse) en bij voorkeur ook de Franse taal.

Dit heeft Douglas jou te bieden

 • Een uitdagende en dynamische functie binnen een toonaangevende retailer in de beautybranche;

 • Een inspirerende werkomgeving waarin je de mogelijkheid hebt om samen met het bedrijf door te groeien;

 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden inclusief personeelskorting;

 • Continu bezig zijn met het ontwikkelen van jouw persoonlijke skills en leerdoelen. Dit doen wij al coachend op de vloer, maar ook door je verschillende (online) trainingen te laten volgen via de Douglas Academy en onze eigen learning app. Dit sluit naadloos aan bij de Douglas-waarden: moed om te groeien, passie voor je vak, waardering uitspreken naar elkaar, toegewijd zijn aan de resultaten en eigenaar van je eigen ontwikkeling. 

Over Douglas

Douglas, de meest toonaangevende ‘beauty destination’ in Europa, is inmiddels al ruim 200 jaar een begrip. Met een online assortiment van meer dan 100.000 producten, ruim 18.000 medewerkers en meer dan 1.850 fysieke winkels binnen Europa, is Douglas continue in beweging. Professionele en klantvriendelijke teams en de mooiste merken in aantrekkelijke en moderne stores, maken dat Douglas zich blijft onderscheiden in de wereld van parfum, make-up, skincare en haircare.

Onze missie 'Make life more beautiful.': Dat doen we door ieder individu te waarderen en te helpen om tot bloei te komen. Want zo maken we ieders leven mooier. Samen met onze collega’s in de stores, op het hoofdkantoor in Nijmegen en op het distributiecentrum in Oldenzaal geven we daarom invulling aan de volgende drie kernwaarden:

‘Passion’: Wij hebben een passie voor mensen & beauty en het bieden van de beste service.

‘Appreciation’: Wij waarderen ieders unieke persoonlijkheid en inzet, waarbij wij als één team samenwerken.

‘Ownership’: Wij nemen verantwoordelijkheid om gezamenlijke resultaten te behalen en willen elke dag beter worden.

Wij zijn voortdurend op zoek naar talenten die zich herkennen in onze missie en waarden. Hebben we een match? Dan binden wij je graag langdurig aan onze organisatie. Wij begeleiden jou in je verdere ontwikkeling. Dit blijven wij doen tijdens je carrière. Bij Douglas weet je waar je aan toe bent, wat je van ons mag verwachten en wat wij van jou kunnen verwachten.

Want to join the people behind beauty? 

Solliciteer op deze functie

Wij geloven dat diversiteit in onze teams bijdraagt aan een goede kwaliteit van onze dienstverlening. We moedigen je aan om op deze functie te solliciteren ongeacht jouw achtergrond, identiteit of beperkingen. Mocht je extra voorzieningen nodig hebben om de sollicitatieprocedure voor jou te vergemakkelijken, geef dat dan bij ons aan.

Heb je nog vragen over de functie van Senior Beauty Expert voor onze store in Leuven. Neem dan contact op met de afdeling HR. Dat kan door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 0031 (0) 24 351 51 51.