Traineeship voor store management

Solliciteer nu

Traineeship voor store management

Voor onze nieuwe store in Leuven zijn wij op zoek naar enthousiaste Trainee Store Managers.

Full-time · Leuven

In ons traineeship doorloop je een zeer uitgebreid opleidingsprogramma en een praktijkstage. Hierin komen alle aspecten van een managementfunctie bij Douglas aan bod. Ben jij leergierig en helemaal klaar voor deze uitdaging? Goed zo, want al vroeg in het traineeship word je uitgedaagd om je skills en talenten te ontwikkelen en je impact te vergroten. Je kunt hierbij rekenen op support vanuit jouw Store- en Area Manager.

Hier word jij gelukkig van

 • Intens betrokken zijn bij de dagelijkse activiteiten van onze store, inclusief klantenservice, verkoop, voorraadbeheer en merchandising;
 • Werken aan je persoonlijke effectiviteit: leer en assisteer bij het opstellen en uitvoeren van strategieën om de verkoopdoelstellingen te behalen;
 • Samenwerken met het team op de vloer, om een uitstekende winkelervaring voor onze klanten te creëren;
 • Deelnemen aan trainingsprogramma’s om productkennis, leiderschapsvaardigheden en verkoopvaardigheden te ontwikkelen. Ons uitgebreide traineeship leert je steeds meer effectieve impact te ontwikkelen;
 • Samenwerken met verschillende afdelingen, waardoor je de werking van een winkel vanuit verschillende perspectieven leert kennen.

De exacte duur van het programma is afhankelijk van de ontwikkeling die je doormaakt. Na een succesvolle afronding van het traineeship bespreken we jouw volgende stap in één van onze stores.

Jouw kennis en ervaring

 • Je hebt al wat werkervaring opgedaan binnen de retail (bij voorkeur binnen de cosmeticabranche);
 • Je bent leergierig, enthousiast en klaar om je te ontwikkelen naar een (assistent) store management functie;
 • Je hebt een grote mate van zelfstandigheid, flexibiliteit en een hands-on-mentaliteit;
 • Je bent ondernemend en een talent in organiseren. Jij neemt initiatief en werkt mee met de dagelijkse werkzaamheden;
 • Je bent communicatief vaardig, commercieel (oog voor kansen en mogelijkheden) en goed in samenwerken;
 • Je bent klant- en servicegericht, accuraat, integer, representatief en je hebt een verzorgde uitstraling.

Daarom naar Douglas!

 • Een uitgebreid traineeprogramma waarin je verschillende aspecten van het winkelbeheer bij Douglas leert;

 • Een uitdagende en dynamische functie binnen een toonaangevende retailer in de beautybranche;

 • Een inspirerende werkomgeving waarin je de mogelijkheid hebt voor persoonlijke en professionele groei binnen ons bedrijf;

 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden inclusief personeelskorting;

 • Continu bezig zijn met het ontwikkelen van jouw persoonlijke skills en leerdoelen. Dit doen wij al coachend op de vloer, maar ook door je verschillende (online) trainingen te laten volgen via de Douglas Academy en onze eigen learning app. Dit sluit naadloos aan bij de Douglas-waarden: moed om te groeien, passie voor je vak, waardering uitspreken naar elkaar, toegewijd zijn aan de resultaten en eigenaar zijn van je eigen ontwikkeling. #thePeoplebehindbeauty

Over Douglas

Douglas, de meest toonaangevende ‘beauty destination’ in Europa, is inmiddels al ruim 200 jaar een begrip. Met een online assortiment van meer dan 100.000 producten, ruim 18.000 medewerkers en meer dan 1.850 fysieke winkels binnen Europa, is Douglas continue in beweging. Professionele en klantvriendelijke teams en de mooiste merken in aantrekkelijke en moderne stores, maken dat Douglas zich blijft onderscheiden in de wereld van parfum, make-up, skincare en haircare.

Onze missie 'Make life more beautiful.': Dat doen we door ieder individu te waarderen en te helpen om tot bloei te komen. Want zo maken we ieders leven mooier. Samen met onze collega’s in de stores, op het hoofdkantoor in Nijmegen en op het distributiecentrum in Oldenzaal geven we daarom invulling aan de volgende drie kernwaarden:

‘Passion’: Wij hebben een passie voor mensen & beauty en het bieden van de beste service.

‘Appreciation’: Wij waarderen ieders unieke persoonlijkheid en inzet, waarbij wij als één team samenwerken.

‘Ownership’: Wij nemen verantwoordelijkheid om gezamenlijke resultaten te behalen en willen elke dag beter worden.

Wij zijn voortdurend op zoek naar talenten die zich herkennen in onze missie en waarden. Hebben we een match? Dan binden wij je graag langdurig aan onze organisatie. Vanaf het begin helpen wij met je ontwikkeling. Dit blijven wij doen tijdens je carrière. Bij Douglas weet je waar je aan toe bent, wat je van ons mag verwachten en wat wij van jou kunnen verwachten.

Want to join the people behind beauty?

Aarzel dan niet, solliciteer en kom werken bij Douglas! We hebben altijd een plekje voor je vrij in een van onze teams. Samen gaan we uitdagingen aan en vooral heel veel successen vieren.

Heb je nog vragen over het traineeship voor store management voor onze store in Leuven? Neem dan contact op met de store of met de afdeling HR. Dat kan door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 0031 (0) 24 351 51 51.